San Mauro in de prijzen

Come stai?

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik iets van mij heb laten horen. Na de Kerstperiode is het bij mij even wat rustiger geweest, al was het alleen maar omdat ik net als de meeste Nederlanders flink gepakt ben door de griep.

Half februari was het weer afgelopen met de rust, want toen moest er weer geproduceerd worden en hebben we weer een nieuwe voorraad olie gebotteld.

Ook stond deelname aan de TAVOLA beurs in Kortrijk op het programma, waar we in de prijzen vielen met de hazelnoot traktatie. San Mauro werd genomineerd voor de Gouden Tavola, vanwege de smaak, de innovatieve receptuur en de presentatie. Fantastisch nieuws, waardoor we veel bezoekers op de stand kregen.

Gisteren kwam daar nog meer goed nieuws bij. Ons ontwerpbureau Van Heertum Design kreeg de Packaging Award 2016 uitgereikt voor de San Mauro artisjokken spread en de carciofini verpakking. Volgens de jury: “a surprising, distinctive and original packaging concept, that actually is also very simple through the combination of two basic shapes. Developed with a perfect aesthetic feeling, displaying its high quality. New and explodes added value”.

Met al dat mooie nieuws gaan we heerlijk het voorjaar tegemoet op weg naar nieuwe avonturen.

Groet en tot gauw weer,
Alie